Overnat på Bogø

Bogø FyrBogø Fyr Koordinat 54.936283 11.994459

Ud mod Grønsund på vestsiden af Bogø ligger Bogø fyr. Der er mulighed for overnatning, der er brændeovn på 1.salen, bålplads og muldtoilet. Der er begrænset plads inde i selve fyret, men man kan reservere, hvis man er medlem af foreningen. Nederst i fyret er der mulighed for fri overnatning uden bookning. Brænde og drikkevand skal medbringes. Aflever stedet som det så ud, da du kom. - Kun bål på bålpladsen - Ingen overnatning i telt, autocamper eller campingvogn - Brug skraldespanden til affald.

Vil du have mulighed for at booke 1. salens sovepladser foregår det via hjemmesiden bogoefyr.dk Hvert medlem kan kun booke to sammen-hængende nætter ad gangen, men dette kan gøres flere gange på et år.

Ved Bogø Fyr er der gode forhold for isætning af kajakker og kanoer. Der er gode udsigtsforhold, samt let kystadgang for bl.a. lystfiskere og dykkere. Derudover er der en god badestrand. I kan gå en dejlig tur langs stranden til den nærliggende gamle skanse fra midten af 1600-tallet.

----------

Shelters ved Lindebroen HavnVelkommen til Lindebroen Havn på Bogø. En hyggelig lille havn med færgen Ida og Ålekvasen Karen.

Tæt ved havnen ligger to shelters mellem træerne med udsigt over Grønsund mod vest. Gratis drikkevand og internet. Ingen booking. Der er bord og bænke, vand, bålsted, grill og adgang til toilet. Plads til ca. 10 personer.

På havnen findes en cafe, hvor der kan købes brød, pizza, kage og sandwich.

----------

SkåningenSkåningebro Skåningevej 11

Ved Skåningebro på nordsiden af øen mod Sjælland må I slå telte op, der er badebro, vand og toilet, og der er en fantastisk udsigt.

----------

Det Kristne Feriehotel