Tinella Svarrer ny forstander på Bogø Kostskole / Idrætsefterskolen Grønsund

Bogø Kostskole/ Idrætsefterskolen Grønsund
15. december 2015 20:34


Tinella Svarrer ny forstander
Bogø Kostskole/ Idrætsefterskolen Grønsund har fået ny forstander fra 1. februar 2016: Tinella Svarrer.
Tinella Lykke Svarrer er 35 år. Hendes baggrund for at bestride stillingen udspringer af idrætsstudier ved Københavns Universitet og læreruddannelsen ved Vordingborg Seminarium. Hun har tidligere arbejdet 8 år på Sydfalster Skole som lærer i henholdsvis indskoling, overbygning og som afdelingsansvarlig på specialområdet. De sidste par år har hun været ansat som viceskoleleder på Lindeskovskolen; en skole som varetager almen-, special- og modtageundervisning. Sideløbende med arbejdet har hun studeret og færdiggjort diplomuddannelse i ledelse ved UCSJ Sjælland og ved UCSJ Middelfart. Hun har flersidig erfaring med bestyrelsessamarbejde; senest med Lindeskovskolens bestyrelse og gennem sit virke i skolelederforeningens bestyrelse.

Som viceforstandere varetager Thomas Bægaard kostafdelingen, Preben Olesen har dag/privatskoledelen og Kresten Fjord er i går ansat som viceforstander med ansvar for idrætsefterskolen.

Kilde: Bogø Kostskoles Facebook side

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.