ALVERDENS NYHEDER : Irakisk læge helbreder kendt DF-politiker

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
8. januar 2016 19:03


Irakisk læge der taler nydeligt dansk
2 døgn efter sin hidtil største triumf måtte Dansk Folkepartis udlændige- og integrationsordfører Martin Henriksen lade sig behandle af en irakisk født læge for følgevirkningerne af sin politiske sejr.
”Symptomerne udviklede sig meget voldsomt, så jeg accepterede at blive behandlet af en vagthavende læge af anden etnisk herkomst - det var naturligvis ikke optimalt, men han talte glimrende dansk” skriver Martin Henriksen på nyhedssitet ”grænsebom.dk”.

På nyhedssitet grænsebom.dk beskriver udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, et par hektiske døgn oven på sin hidtil største politiske triumf, hvor Danmark indførte grænsekontrol. Ifølge artiklen fortæller han hvordan han i løbet af søndagen fik voldsomme symptomer - først i form af en snurren og følelsesløshed i fingrene, der senere bredte sig til armene og blev til en stivhed i skuldrene og en udpræget svimmelhed.

Sent søndag aften fik Martin Henriksen også problemer med vejrtrækningen og da hans kone havde konsulteret netdoktor.dk og ringet til sin søster, der er gift med en falckmand, syntes parret at der måske kunne være risiko for alvorlige hjerteproblemer - og derfor tilkaldte de vagtlægen.

”Allerede efter 3 timer ankom lægen - men jeg var meget betænkelig da han så noget fremmedartet ud - og det viste sig da også at han stammede fra Irak” beretter Martin Henriksen ” men da han talte et nydeligt dansk og i betragtning af mine symptomer, accepterede jeg at blive behandlet - og jeg må da indrømme at han var meget effektiv”.

”Han undersøgte mig temmelig grundigt og flere gange berørte han rent faktisk min bare overkrop - men havde dog taget handsker på inden - hvilket jeg fandt meget betryggende. Afslutningsvist konstaterede han at jeg simpelthen ikke havde tilstrækkeligt med blodomløb i mine hænder og arme - hvorfor han beordrede mig til at holde op med at fejre fredagens indførelse af grænsekontrollen ved at gå rundt med armene oppe over hovedet hele tiden” skriver Martin Henriksen.

Det fremgår af artiklen at i løbet af mandagen fortog symptomerne sig og efter 2 dages systematiske øvelser fortæller Martin Henriksen, at han nu er i stand til at fejre sin politiske triumf i kortere perioder og nu betegner sig selv som helbredt.

HER FINDER DU FLERE AF ALVERDENS NYHEDER

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.