Vegas Aloe Vera

Vegas Aloe Vera
20. februar 2016 09:05


Vegas Aloe Vera drikkegel
Vegas Aloe Vera drikke findes i 3 varianter og fremstilles af 100% økologisk basis fra planten Aloe Barbadensis Miller. Planten dyrkes, og fremstillingen af drikkegelen foregår, i en patenteret fremstillingsproces i Spanien. Det spanske landbrugsministerium garanterer for oprindelsen og den biologiske ægthed ved at tilade at deres kvalitetsmærke sættes på flaskerne.
Der er med andre ord tale om 100 % friskpresset bladgel fra de bedste økologisk dyrkede Aloe Vera planter i Spanien.

Den økologiske ægthed og den måde hvorpå planterne høstes, samt det at planterne forarbejdes inden for 24 timer efter høst, bevirker at drikkene bibeholdet er meget høj acemannan værdi og gør at produkterne er aloinfri. Der er tale om nogle af de sundeste, naturligste og økologiske produkter med en acemannan andel på over 2000 mg pr. ltr.

Fremstillingsmetoden gør at der bibeholdes vigtige vitaminer som vitamin A, B og C i drikkene. Vigtige mineraler som germanium, kalcium, jod, kobber og mangan, samt aminosyrer som valin, methionin, fenylalarin, lysin og leucin bibeholdes ligeledes.

De tre varianter er Aloe Drik Naturel, som indeholder 99,98% Aloe Barbadensis Miller. Aloe Drik Honning, som er tilsat 5 % blomsterhonning samt Aloe Drik Graviola. Graviola (Annona Muricata) er en frugt der stammer fra Sydamerika. Her har man i generationer spist træets frugt, men frugten er også værdsat da den har Aloe Vera lignende egenskaber. Det er videnskabeligt bevist at Graviola frugten har gavnlige virkninger.

Kendetegn for Aloe Vera
Bliver dyrket og forarbejdet i Europa, har en høj andel af Aloe Naturel, der anvendes ingen farve- og konserveringsstoffer, produkterne er aloinfri og produceres på økologiske landbrug.

Aloe Vera har gavnlig effekt på bl.a.
Astma / Pollenallergi, Ledbetændelse / Gigt / Fibromyalgi, Psoriasis / Eksem / Børneeksem. Kan lindre hovedpine, afhjælpe migræne. Paradentose, mundbetændelse. Diabetes 2 (samråd med lægen). Smerter ved mavesår / blødende tyktarmsbetændelse. Forbedrer mave-/tarmfunktion (fordøjelsesproblemer). Styrker immunforsvaret og hæver forbrændingen. Forhøjet kolesterol tal / forhøjet blodtryk. Udrenser kroppen, som medfører mere energi, overskud. Efter behandling med kemo, styrker immunforsvaret som er nede. Vådliggere, Vinter depression, m.m.

Firmaet bag
Vegas Cosmetics (kaldet Vegas) er personlig ejet af Carlos Fernandes og Nelson de Costa. Vegas startede i Tyskland i 2003, og havde en omsætning på 117 mio. kr. i 2014 og en vækst på hele 25% i forhold til 2013. Vegas har ingen kapitalfond, banker eller investorer der bestemmer over dem.

Muligheder
Vegas er startet i august 2014 i Danmark så der er store vækstmuligheder. Der er andre firmaer i Danmark, der har lignende produkter som Vegas, de er ca. 40% dyrere end Vegas. Det er muligt at bygge en struktur og få sendt pakker direkte fra Vegas til lande de pt. ikke eksisterer i.

Opstart
Du kan starte som Vegas forhandler for kun 80 kr. De penge går til at dække materiale som kataloger, engrosprislister, emneliste, m.m. Du registrerer dig på nettet og får med det samme en en mail med dit ID-nummer og password. Fra start kan du registrere nye kunder samt partnere. Og det i alle lande - også hvis det er et land Vegas endnu ikke leverer til. Vegas har en storkunde aftale med DHL der gør at varen kan leveres billigt til alle lande.

Læs mere og download PDF om alle fordele ved Vegas produkterne. Eller kontakt undertegnede for yderligere information.

For yderligere information venligst kontakt nedenstående.

Preben Pedersen
Bogø Hovedgade 5
4793 Bogø By
Mobil: 23 72 05 66

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.