”Naked Night” i Dagli Brugsen

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
26. august 2016 09:55


Nudistaktivist Allan S. Lambert, New Jersey. Foto: Andreas Luskus
Nøgne kunder og ansatte, samt gode tilbud på flæsk og pølse, kommer til at gå hånd-i-hånd lørdag den 31 september, når Dagli` Brugsen på Bogø inviterer til ”Naked Night” i en stemningsfult belyst butik fra kl. 20 – 22. ”Et meget spændende tiltag som vi vil følge med stor interesse” udtaler Beatrice Lummer fra foreningen ”Kunder uden grænser”.
Konceptet er udviklet af den altid driftige brugsuddeler Ulrik Bonnerup, der fik ideen under hans sommerferie på Rømø, fortæller han til internetavisen ”TekstilfritDanmark.dk”.

”Jeg var inde og handle pebermyntepastiller hos ”Æ Kaufmann” i Lakolk” fortæller brugsmanden” Her stødte jeg ind i en særdeles veludrustet, men svært overvægtig, nøgen tysk mand, der ledte efter letmælk på nederste hylde i mælkeskabet, hvilket inspirerede mig til at udvikle konceptet ”Naked Night” – som vi nu har danmarkspremiere på i COOP-Danmark”.

Formanden for ”Kunder uden Grænser”, Beatrice Lummer bifalder initiativet, som hun mener dækker et bredt behov i detailhandelen. ”Der er ingen tvivl om at der er en stor minoritetsgruppe, der føler sig stærkt chikaneret, når de er nøgne mens de handler ind i f.eks. Dagli´ Brugsen – hvilket også ses af protestaktionen i New Jersey, hvor nudist-aktivisten Allan S. Lambert handlede ind kun iført sko” fortæller hun til netavisen.

”Naked Night” bygger på ”Late Night-konceptet” og brugsuddeleren mener at de nøgne kunder vil blive inspireret til indkøb af flæsk, pølse og god vin – og derfor vil han skrue nogle gode tilbud sammen – men derudover er han, i et samarbejde med medlemmerne af Bogø IF´s Bridgeafdeling, i gang med at arrangere en modeopvisning af pandebånd og badesandaler fra det kendte modehus ”Invisible” og han vil selv lægge krop til at ”Frisørsalon PP” demonstrerer en helkrops hårfjerningskur model ”Brazilian WAX” – som efterfølgende vil kunne købes til ½ pris.

Der er dog også kunder der må skuffes, fortæller brugsmanden, således har han – på baggrund af begejstrede kommentarer på facebook fra ”Bamsefar”, ”Bolchedrengen” og ”Grisling” gjort det klart at ungarbejderne ikke er på arbejde denne aften. ”Jeg er sikker på at kunderne efterspørger kvalitet i betjeningen til sådan et arrangement, derfor er det kun det erfarne personale der er kaldt på arbejde” fortæller han til internetavisen ”TekstilfritDanmark.dk”.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.