Farø Roundabout 15. oktober - et Kite & Surf event

Af John P. , Bogø Portalen
1. september 2016 07:48


Farø Roundabout 15. oktober - et Kite & Surf event
Lørdag den 15. oktober kl. 12 går starten på "Farø Roundabout" - hvor kite- og windsurfere samt Stand Up Padlere (SUP) skal rundt om Tærø og Lilleø - og med start og mål på Farø-dæmningen, hvor de sidste forventes i mål omkring kl. 16, hvorefter der er præmieoverrækkelse på Cafe Farø Vad.
Det er første gang at der arrangeres en sådan distancesejlads for surfere i det Sydsjællandske - men den lægger sig smukt i kølvandet på Bogø Sejlklubs legendariske "Tærø Rundt" - og med 10 sømil ( ca. 18 km.) i et farvand med både læ og lave grunde, er der lagt op til at såvel både de meget professionelle og almindelige entusiastiske amatører kan få en udfordrende tur forbi Skåningen, rundt om Gåsenakke og forbi Petersværft inden måltagning på dæmningen.

Det er Bogø Portalen (Bogø.eu) der står for arrangementet i et samarbejde med hovedsponsoren Nautic Surf & ski, samt Barfodskilte, Cafe Farø Vad, Dagli' Brugsen Bogø, IG Grønsund og Bogø Sejlklub.

Der vil være åbent for et kig ind i surferverdenen fra kl. 9 - og der er skippermøde kl. 11 - og der vil være mulighed for køb af øl, vand og vin på selve dæmningen - men derudover vil Cafe Farø Vad naturligvis have et særligt "Farø Roundabout-tilbud" på plakaten.

Yderligere information samt tilmelding sker via farøroundabout.bogø.eu

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.