PAS PÅ! PIRATERNE KOMMER!

Af IDA´s Venner
7. oktober 2016 08:48


Pirater ombord på IDA. Foto: IDA´s Venner
Advarsel: Hvis du kommer i nærheden af Bogø-Stubbekøbing Overfarten i efterårsferien, så pas på du ikke bliver angrebet af sørøvere!

Piraterne har nemlig – igen i år – erobret den ellers så hyggelige, gamle træfærge M/F Ida i efterårsferien. På alle hverdage i uge 42 sejler Ida på sørøvertogt på det smukke Grønsund. Med masser af sjov for børn og andre barnlige sjæle - både ombord og i begge havne.

På havnen i Stubbekøbing er der skattejagt – løser man opgaven, er der en skat at hente. Ægte gulddukater! - måske... Man kan blive udstyret med ægte (påsminket) sørøver-ar og søulke-skæg.
Ombord på sørøverskibet bliver man modtaget af et hold frygtindgydende pirater, der udfordrer til en duel på krumsabel – og en god historie. Kaptajn Blå underholder, med trylleri med balloner og historier fra de syv have.Hvis man er en dygtig sørøverkaptajn og kan styre piratskibet IDA over det farlige Grønsund, får man et flot sørøverskibsfører-certifikat som bevis på, at man har klaret denne opgave.På færgecafeen på Bogø kan piraterne nedkradse deres skattekort og minder fra piratlivet i noget, der kaldes en ’tegnekonkurrence’, medens man nyder et dejligt glas rom… nånej, piratmost.
På shelterpladsen ved siden af Bogø Havn sidder en dygtig træsnittemand, som hjælper sørøverlærlinge med at snitte sabler og andet nyttigt pirat-husgeråd, medens man hygger og varmer sig ved bålet.Piratbanden Idas Venner glæder sig til at se en masse børn, forældre og bedsteforældre til nogle dejlige timer i frisk luft og smukke omgivelser.Sørøverskibet sejler fra mandag den 17. oktober til fredag den 21. oktober, fra kl. 10.00 til 14.00.IDA´s Venner

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.