Bevæg din ø - hvor langt kan Bogø bevæge sig på 2 timer

Af Marianne Graff , Bogø IF Motion
5. februar 2017 07:50


Bevæg din ø sammen med Bogø IF Motion
Bogø IF Motion gentager succesen og afholder motionsdag den 30. april kl. 10-12 med efterfølgende picnic - Vi håber hele øen deltager.
Alle ruter kan gennemføres lige som du har lyst, på cykel – løbende – gående – hoppende - sjippende – rullende… på hvad som helst, formålet er alene, at vi bevæger os, og ser hvor mange kilomenter vi sammen kan tilbagelægge på 2 timer. Sidste år bevægede 52 deltagere sig i alt 605 km, det skal vi slå i år.

Der vil være fire ruter:
- 2,5 km skov rute
- 5 km skov rute
- 9 km asfalt rute
- 18 km asfalt rute

Så tag din nabo, kæreste, kone, ven, uven eller hvem som helst under armen og lad os sammen bruge 2 timer aktivt den 30. april.

Bliver vi ramt af godt vejr, vil der kl. 12 være picnic på plænen, og ellers hygger vi os sammen i klubhuset. Medbring selv madpakken – øl og vand kan købes på stedet.

Deltagelse koster 1 kr. pr. gennemført kilometer. Der vil igen i år være en gættekonkurrence – hvor mange kilometer får vi bevæget os? Vinderen af konkurrencen bestemmer hvilket godgørende formål overskuddet skal gå til - Stafet for livet, Dyrenes værn, Julemærkehjemmet eller…? der er frit valg.

Så kom og bevæg din ø sammen med os.

På gensyn
Bogø IF Motion

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.