Så er snuden igen i sporet.... nyt fra Bogø Navigationsskole

Af John Pedersen , D.S.I. Bogø Navigationsskole
27. februar 2017 08:02


Tegning af Esther
Som tidligere fortalt lykkedes det ikke for DSI Bogø Navigationsskole at kapre navigationsskolen på tvangsauktion da den blev købt "hjem" af DLR. De har nu sendt den til salg (igen) hos Home i Stege - denne gang til en udbudspris på 995 tkr. - og bestyrelsen har igen sat "snuden i sporet" og maser videre for at se om enderne kan mødes - men vi vil gerne have nogen flere muskler! - mere om det senere.
Helt konkret betyder det, at bestyrelsen og en meget lokal byggefagmand, som har tilbudt at hjælpe bestyrelsen, skal en tur rundt i hjørnerne på bygningen - dels for at se på selve bygningens tilstand - sådan generelt - og dels for at se på hvilke muligheder, der ligger for at kunne sikre en fornuftig drift via udlejning af 1 - 2 eller 3 lejligheder.

Så skal vi have en snak med Jens Bregnebjerg - mægleren - og hvis der stadig er fornuft i projektet, skal der en grundig gennemgang af en byggesagkyndig og et kig på hvad der skal til ift. puljeansøgninger m.v. - og så skal vi også have snakket finansiering - s`mænd.

MEN VI SKAL HAVE NOGLE FLERE MUSKLER!! - og det betyder i denne sammenhæng at selv om vi har mere end 100 bidragsydere i bunken - så vil vi meget gerne have flere bidragsbreve - og det er der 2 (gode) grunde til. For det første giver det et bedre udgangspunkt ift en finansiering - men især betyder det noget ift om der er lokal opbakning til projektet.

- og man skal huske at DSI Bogø Navigationsskole IKKE skal have nogen penge ( endnu) - et bidragsbrev er et løfte om at ville indbetale de XX kr. som man vælger at bidrage med - når/hvis der foreligger en købsaftale - og ikke før.

Så hvis du ikke har tegnet dig for et bidrag - så henvend dig til en fra bestyrelsen - eller snup en folder i Brugsen.

- fra alle os i dag - til alle jer i morgen...................

Du kan hente Bidragsdokumentet her. Print det, udfyld det og aflever det i formandens postkasse:
Formand John Pedersen
A. Johnsonsvej 6
4793 Bogø

Alternativt kan du scanne, eller tage et billede af, det underskrevne dokument og sende det via mail til: navigationsskolen@4793.eu

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.