Vagtskifte i Bogø IF

Af John P. , Bogø IF
17. marts 2017 07:22


Jesper Heien er ny formand i Bogø IF. Foto: KWP
På Bogø IF´s generalforsamling lagde den lokale idrætsforening sig med et formandsskifte i slipstrømmen af såvel Novo Nordisk som Lego-koncernen. BIF´s nye formand er Jesper Heien, der afløser John Pedersen, der har haft posten igennem de seneste år. Jesper Heien´s program er at kunne få aktiviteter og projekter på benene der går på tværs af BIF´s afdelinger - og der er opbakning til strategien fra underafdelingerne.
Generalforsamlingens dagsorden kunne fortælle at der økonomisk set har været tale om et fornuftigt år - med et beskedent overskud på regnskabet som hensættes til en forventelig - og ret stor - udgift til udskiftning af taget på hallen - og dermed klublokalet.

Dertil viste kassererens gennemgang, at der har været tale om en fremgang i medlemstallet - og da det er på børnetallet at den gode udvikling ligger - så det var en ekstra god nyhed.

Desuden var der en væsenlig debat om såvel kompensation (d.v.s. udlæg for tlf., træningstøj og andre udgifter) som honorering (d.v.s. løn) af nogle af de frivillige instruktører i BIF. Problemet er at der ikke kan skaffes de nødvendige instruktører i nogle idrætsgrene - og så kommer der naturligvis ingen medlemmer - hvorefter aktiviteten simpelthen dør ud.

Ser man f.eks. på gymnastikken - så er Bogø IF en af de eneste (og måske sidste i vores region) hvor alle instruktører er aldeles uden nogen form for honorar eller kompensation - bortset fra en erkendtlighed ved sæsonafslutning - og på børnegymnastik betyder det at der simpelthen ikke er de hold der var for blot 2 år siden.

På generalforsamlingen var der derfor enighed om at den enkelte afdeling kan drøfte om man vil kompensere og evt. honorere instruktører - men naturligvis indefor den enkelte afdelings budget - og så må fremtiden vise om det er en gangbar vej at gå.

Bortset fra denne drøftelse var der ikke revolutioner på dagsordenen og som sædvanlig blev der afsluttet med en tak til alle de frivillige som gør det muligt at drive Bogø IF - inden der blev sluttet af med de legendariske BIF-hotdogs til alle fremmødte.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.