Møllen - sæson 2017

Af Vivian Skov , Bogø Møllelaug
25. marts 2017 10:10


Bogø Mølle har brug for dig. Foto: KWP
Bestyrelsen arbejder lige nu med at få brikkerne til en fantastisk sæson 2017 på møllen puslet på plads. Som vi plejer, håber vi at kunne holde åbent hver lørdag og søndag fra 11 – 16 i skolernes sommerferie.
Der behøver ikke at være et arrangement/et tilbud på hver åbningsdag. Men hvis nogle sidder med en ide til, hvad vi kan sætte på programmet, eller endnu bedre: Gerne vil stå for underholdningen et par timer en eller flere af dagene, så håber vi meget, at I vil melde tilbage nu. For vi har vil godt have dig/jer med. ”Alle er gode til noget” – del det med alle os andre.

Vi vil også gerne høre fra folk på øen, som kunne tænke sig at holde åbent på møllen en eller flere af dagene. Vi har været så heldige, at vi har haft flere gæste-vagter på møllen de foregående år. De fleste af dem, der har vagtet, har haft en rigtig god dag.

Et medlem af bestyrelsen sørger for at låse op, og vi sørger også for at give grundig instruktion i alle rutinerne på sådan en dag. Man medbringer noget at læse i, noget at nørkle med etc., så tiden ikke falder lang, hvis der er små pauser imellem de besøgende. Men når der er mennesker på møllen, så går tiden hurtigt med snak og udveksling af historier, og vores gæster er rigtig glade for at få mulighed for at komme inden for og se alt det, møllen kan tilbyde. Det bliver en god oplevelse.

Så hvis du har forslag til et arrangement eller selv gerne vil optræde/vise/tilbyde ’noget’, eller hvis du gerne vil hjælpe med at vagte, så kontakt enten Helle Bohnfeldt, 21602907 eller Vivian Skov 21636245, så laver vi en aftale. Vi håber at høre fra dig!

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.