Luther Arrangementer

Af Menighedsrådet , Bogø Menighedsråd
2. april 2017 21:22


Kom til Luther Arrangementer i Bogø Sognegård
I 2017 er det 500 år siden Martin Luther slog 95 teser op på porten til slotskirken i Wittenberg – en begivenhed der blev startskuddet til reformationen.

Det bliver markeret med en masse arrangementer landet over og her på Bogø skal vi selvfølgelig også være med.

Tirsdag d. 28.3.2017 kl. 19:30
Inviterer organist Pia Dahl i samarbejde med menighedsrådet til den første af i alt 3 aftener, hvor vi fejrer indførelsen af Reformationen med Luthers 95 teser på kirkedøren i Wittenberg i 1517. Vi skal synge salmer fra Luthers tid, og høre om arrangementerne i provstiet i løbet af 2017. Pia Dahl står for aftenen sammen med medlemmer af menighedsrådet.

Tirsdag d. 25.4. kl. 19.30
Vil sognepræst Aske E. Olsen sammen med organist Pia Dahl og i samarbejde med menighedsrådet fortælle om Luther og Reformationen. Også her vil vi synge fællessalmer.

Tirsdag d. 16.5. kl. 18.00
Byder menighedsrådet ved Bogø Kirke på mad fra Luthers tid. Krydret med fællessang. Det er tidligere højskolelærer Jessie Adamsen, som kommer med mad. Hun har specialiseret sig i mad, urter og lignende fra middelalder og Reformationstid. Der er tilmeldingsfrist d. 11. maj og tilmelding sker til Menighedsrådet på bogoekirke@gmail.com eller til Helle på mobil 21 82 51 28.

Alle tre aftener på Bogø afholdes i samarbejde med Damsholte- og Fanefjord Kirker.

Lørdag d. 26. august
Hel dag i reformationens tegn med andagt, fællessang, foredrag og musik. Musica Ficta slutter hele projektet af med en koncert i Fanefjord Kirke kl. 16.00 d. 26.8., yderligere herom senere.

Yderligere information:
Organist Pia Dahl
Mobil 40 55 36 45

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.