Startsejlads 1. maj for MF-Ida

Af IDA´s Venner
10. april 2017 17:58


Startsejlads 1. maj for MF-Ida. Foto: Idas Venner
Igennem vinteren har MF Ida været på værft, og fået udskiftet planker (borde), samt andre ting, som helt naturligt bliver slidt eller rådner op. Et hold af frivillige har i ugerne op til 1. maj, sørget for at Ida nu igen fremtræder pæn og nydelig, ved at slibe, male og gøre rent.
Vordingborg og Guldborgsund kommuner, samt Idas Venner glæder sig til at fremvise den nymalede færge, og det bliver fejret på den måde at der fra klokken 10:00 og indtil 12:00 bliver gratis overfart for gående, både fra Bogø- og Stubbekøbing- havne. I ventehuset på Stubbekøbing Havn, bliver der serveret gratis kaffe/te samt brød til. Kom og vær med til at fejre den snart færdigrestaurerede færge, og lad os sammen glæde os over at det er lykkes at bevare denne gamle træfærge i drift, samt den glæde og oplevelse den endnu engang giver i nærområdet. Sådan lyder det fra støtteforeningen, Idas Venner.

Derfor, mød op mandag 1. maj og se den nymalede færge og lad os ønske endnu en god sæson for Ida.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.