Bogø’s beboere skal bevæge øen igen i år

Pressemeddelelse , Bogø IF Motion
16. april 2017 15:33


Bogø’s beboere skal bevæge øen igen i år
Sidste år bevægede 52 børn og voksne på øen sig hele 605 kilometer, på bare 2 timer - Bogø IF Motion gentager den succes og afholder motionsdag den 30. april kl. 10-12 med efterfølgende picnic.
Gruppen bag arrangementet håber på et stort fremmøde, der kan slå sidste års 605 tilbagelagte kilometer – alle er velkommen, tag en madpakke med, kom og se øen, tal med naboen, gå en tur med børnebørnene, få en snak med veninden mens I bevæger jer, tag din ægtefælle i hånden og nyd et par timer på Bogø.

Som noget nyt koster deltagelse – hele 1 kr. pr. gennemført kilometer. Alle deltagere gætter på hvor mange kilometer, der i alt bliver bevæget på øen i de to timer. Vinderen af konkurrencen vinder retten til at bestemme hvilket godgørende formål, det indsamlede deltager gebyr skal doneres til.

Der er tale om et socialt motionsarrangement, så alle ruter kan gennemføres lige som du har lyst, på cykel – løbende – gående – hoppende - sjippende – rullende… på hvad som helst, formålet er alene, at vi bevæger os, og ser hvor mange kilomenter vi sammen kan tilbagelægge på 2 timer.

Der er i år fire ruter:
- 2,5 km skov rute
- 5 km skov rute
- 9 km asfalt rute
-18 km asfalt rute

Bogø IF Motion sørger for afmærkning af ruterne og for at der er øl og vand, der kan købes til den efterfølgende picnic.

Sidste års deltager Jesper Heien fortæller om arrangementet: Det var super godt tilrettelagt og en hyggelig måde at bruge et par timer med min familie på. Alle børnene mødte deres kammerater og hyggede sig, vi havde nogle gode ture igennem skoven og den efterfølgende picnic på fodboldbanen i solen var velfortjent. Vi skal helt klart deltage igen i år, jeg håber bare på godt vejr og stort fremmøde. Det kunne være sjovt, hvis det her blev en tradition, hvor vi hvert år fik ”bevæget øen lige lidt længere”.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.