Bogø IF Motion ! - Løb dig glad

Af Peter Schrøder , Bogø IF Motion
18. april 2017 09:12


Kom og løb med os. Foto: Susanne Schrøder
Der er videnskabelige beviser på, at motion er godt for dit helbred og for dit velbefindende, og du har længe gået og tænkt på, at nu skal jeg altså også i gang med at dyrke lidt motion ? Nu har du chancen for at komme i gang på en afprøvet og skånsom måde, hvor det ikke gælder om at løbe hurtigt, men hvor der lægges vægt på at opnå en lidt bedre kondition og dermed et bedre velbefindende.
Ikke mindst lægges der også vægt på det sociale samvær. Du vil blive overrasket over, hvor langt du kan nå på kun 12 uger !! Begynderhold for alle aldre, størrelser og køn starter; Torsdag, den 20. april 2017 kl. 19.00 fra Bogø Idrætscenter. Herefter løber vi tirsdage og torsdage kl. 19.00 og søndage kl. 9.00. Der vil være træner/instruktør ved hver Træning.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at ringe til:
Formand Peter Fisker Schrøder
Tlf.: 25 55 62 39.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.