Fodbold VM Danmark - Kroatien på storskærm

Af KWP , Bogø Portalen
2. juli 2018 19:37


50 forventningsfulde tilskuere havde indfundet sig til kampen der blev vist på storskærm i Bogø IF´s klubhus. Foto: KWP
Søndag den 1. juli havde Portalen inviteret til VM kamp med Danmark og Kroatien på storskærm. Det foregik naturligvis i Bogø IF´s klublokale.
Denne gang havde ca. 50 personer indfundet sig. Dem der kom længst væk fra var to ferierende nordmænd.

Resultatet flaskede sig ikke set med danske briller. Kampen endte uafgjort 1-1 og da der heller ikke blev scoret i den forlængede spilletid, skulle kampen afgøres på straffespark. Og her trak Kroaterne det længste strå og gik dermed videre i turneringen med en samlet 3-2 sejr.

Det var muligt at købe øl og vand og i pausen blev der serveret "byg selv hot dogs".

Før kampen blev der spillet på første målscorer og kampens resultat. Hvert gæt kostede 20 kr. Lars Lejre gættede både Zanka som første målscorer og resultatet 1-1 efter den ordinære spilletid. Lars var dog ikke nærig med sin gevinst som han donerede til "ølkassen". Portalen siger tak.Da Danmark nu er ude af VM bliver der ikke arrangeret flere kampe på storskærm i denne omgang. Men vi kan oplyse, at Martin Graff, der har været primus motor på storskærmsarrangementerne, barsler med lignende arrangementer i forbindelse med andre af sommerens store sportsbegivenheder - måske cykelløbet Paris-Roubaix...

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.