Tillykke med de 90 år Heinrich

Af Portalfolket , Bogø Portalen
4. juli 2018 08:03


Heinrich bliver overrasket til sin 90 års fødselsdag. Foto: KWP
Mandag den 2. juli kunne Heinrich fejre sin 90 års fødselsdag. I første omgang troede Heinrich, at det skulle være ”en stille” dag sammen med den nærmeste familie. Men Heinrichs datter Alis og svigersønnen Lars havde andre planer...
Alis og Lars havde oprettet en hemmelig Facebook gruppe hvori dagen blev planlagt. Deltagerne blev inviteret til gruppen og så blev der aftalt hvem der skulle medbringe, boller, lagkager, marmelade, ost, frugt, frugtsalat, hvem der skulle brygge kaffen, dække borde etc. Det Heinrich var fortalt var, at han ville blive afhentet om eftermiddagen, og at han efterfølgende skulle fejres i privaten hos Alis og Lars sammen med den nærmeste familie. Men det hele skulle altså i dybeste hemmelighed foregå i Forsamlingshuset.

Heinrich havde sin helt egen plan. Han skrev til Portalen, at han havde åbent hus i tidsrummet fra kl. 13.30-15.30. For så kunne han lige nå videre til Alis og Lars kl. 16.00... Det måtte Alis så på snedigste vis overtale sin far til, at det skulle rykkes frem til tidsrummet fra kl. 15.00-17.00 – så det passede ind i, og selvfølgelig uden at afsløre, de ”hemmelige planer”.

Der var sørget for, at der dukkede gæster op til åbent hus kl. 15.00. Det store rykind lod dog vente på sig til kl. 16.00. Her mødtes familie og venner i Mettes (nabo) have. Hvorefter de ca. 50 deltagere sammen gik over i Heinrichs have for at overraske ham. Alis ringede på døren og ud kom Heinrich til flag og fødselsdagssang og beskeden om , at nu flyttede festen op i Forsamlingshuset. Og skulle der komme nogen forbi privaten var der taget højde for det – Alis havde medbragt et skilt til døren om, at nu foregik festlighederne i Forsamlingshuset. Rigtig glad blev Heinrich for, at familien fra fødeøen Bornholm havde taget turen til Bogø for at deltage.

Der var selvfølgelig samlet ind til en gave til Heinrich. Han skal udvælge sine 15-20 yndlingsbilleder. De vil så efterfølgende blive forstørret hvorefter de bliver udstillet på Møns Bibliotek senere på året.

Heinrich er en fantastisk fotograf og det nyder Portalen godt af. Heinrich har siden starten af Portalen i år 2013 leveret over 6.000 billeder til os. Heinrich er i Portalen en meget vellidt person. Ikke mindst grundet hans altid gode humør, sjove bemærkninger og positive livssyn. Tak for billederne Heinrich – men først og fremmest TAK FOR DIG. Du skal vide vi holder meget af dit selskab. Og som altid har du en stående invitation til vores arrangementer.

Portalfolket

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.