Lokalrådets markedsføring af Bogø

Af Troels Dyhr Leighton , Bogø Lokalråd
9. september 2018 15:10


Lokalrådets markedsføring af Bogø
Lokalrådet fortsætter i den kommende tid markedsføringen af vores skønne ø med henblik på at skaffe flere beboere til øen. Vi kommer til at markedsføre vores flotte bosætningsfilm via Facebook - vi håber I vil bidrage til kampagnen. Af andre bosætningsinitiativer er brugen #flytdogtilbogø på sociale medier som Facebook og Instragram, hvilket vi kun kan opfordre øens beboere til at hjælpe med.
På Facebook siden Flyt til Bogø (hurtigsøgning @flytdogtilbogø) deler vi løbende små indlæg fra arrangementer og hverdagen - og vi kan ligeledes kun opfordre øens beboere til at følge siden og dele opslag på siden.

Baggrund:
Lokalrådet har fået bevilget penge til bosætningskampagnen fra Vordingborg Kommune og den er således en del af en bred kampagne for at tiltrække beboere til kommunen, bl.a. for at få større skatteindtægter og flere arbejdspladser.

Målsætningen med bosætningskampagnen fra lokalrådets side er at vi ønsker at tiltrække beboere for at Bogø bliver et endnu bedre sted at være. Tilflytningen må gerne være bredt funderet fra unge børnefamilier til ældre, så vi opnår samtidig flere brugere i vores daginstitutioner og skole, flere kunder i vores brugs og spisesteder, flere potentielle medlemmer til Bogø IF eller andre foreninger, købere til de huse og byggegrunde der har svært ved at blive solgt samt renoveret nogen af de huse der er forfaldne.

Lokalrådet håber så mange som muligt vil støtte op om initiativet

Lokalrådet

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.