Hybs´ støttekoncert til fordel for Dansk Flygtninge Hjælp

KWP , Bogø Portalen
5. november 2018 15:17


Rockdirektoratet til støttekoncert for Dansk Flygtninge Hjælp. Foto: KWP
Michael Hybschmann (Hybs) gav sammen med Rasmus og Jesper fra Rockdirektoratet en mindekoncert for Kim Larsen sidste torsdag på Havnecaféen. Og det var her Hybs fik idéen til koncerten til fordel for Dansk Flygtninge Hjælp.
Egentlig skulle Hybs have været ude med raslebøssen. Men det flaskede sig således, at der meldte sig 10 indsamlere på Bogø. Og da der ”kun” var ni ruter så kunne jeg lige så godt arbejde videre med idéen om støttekoncerten, fortalte Hybs i en af de korte pauser.

Hurtigt fik Hybs tilsagn fra Rigmor og Houmøller, Pandelamperne og Dikkedar om at deltage i den gode sags tjeneste. De optrædende stillede op uden at få noget for det. Derimod blev de ca. 50 publikummer opfordret til, at donere hvad de måtte ønske til Dansk Flygtninge Hjælp.

Hybs have allieret sig med Dagli´ Brugsen Bogø der havde sponseret æbleskiver. Derudover sponserede Bogø Portalen/Bogø Køkkenet citronmåner og guf. Hybs selv donerede kaffe/the og saft. Bogø Køkkenet stod for serveringen og alt var, som ovenstående antyder, gratis – det vil sige, at også her blev de fremmødte opfordret til, at donere hvad de måtte ønske til Dansk Flygtninge Hjælp.

Eftermiddagens program så således ud:
Rockdirektoratet mindede Kim Larsen
Houmøller og Rigmor
Pandelamperne
Dikkedar
Rockdirektoratet i Beatles mode

Det blev en eftermiddag der absolut tåler en gentagelse – så må vi se hvad der sker næste år ved samme tid...

Tak for initiativet Hybs.

Se billeder her





Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.