"Go wild" Bogø, er en non-profit organisation, som søger ting til en grejbank

Af Team "Go wild" Bogø
5. november 2018 16:03


"Go wild" Bogø, er en non-profit organisation, som søger ting til en grejbank
Vi søger telte, liggeunderlag, luftpumper, soveposer, sommerfuglenet, kikkerter, plastickrus med hank og tallerkener, kompas, lygter, regnslag, store skraldeposer, tæpper, fiskestænger og line, mm.
En outdoorgruppe for børn og deres familer, "Go wild" Bogø- hjælpere og givere af donationer.
"Go wild" er etableret, for at give børn/unge (8 - 17 år) en outdooroplevelse i sommerferien, uden at man behøver, at anskaffe outdoorudstyr forinden, tænke på forplejning osv.

Det vil sige, at hen over en weekend, kan man være helt tæt på Bogøs skønne natur og låne grejet dertil på stedet. Der vil være forskellige aktiviteter i grupper, små vandreture, mad over bål og vi sover i telte.
Deltagerne behøver kun, at have tøj og tandbørste med i en rygsæk.

Tilmelding sker i januar.

Donationer afhentes gerne eller afleveres på Bogø hovedgade 28A under halvtaget på bordet. Vi sætter tingene i grejbanken (kælderrum) - til glæde for kommende lejrfolk på Bogø.

Endvidere søger vi frivillige hjælpere m/k, til kommende "Go wild" Bogø 2019. Yderligere info i vores gruppe på Facebook.

For mere info, se i Facebook gruppen Go wild Bogø.

Venlig hilsen og tak Team "Go wild" Bogø.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.