Stiftelse af en "Musik og Sangforening" på Bogø?

Af Lis Hummel
5. november 2018 17:22


Stiftelse af en "Musik og Sangforening" på Bogø?
Vi deltog igår i en forrygende eftermiddag i Leonardo på Bogø Kostskole ifm en støttekoncert til fordel for Dansk Flygtningehjælp.

Vi er meget imponeret af, hvor mange dygtige musikere / sangere vi har her på vores dejlige Ø. Hold da helt op hvor de bare kunne dette og især også, med deres smittende humør og sangglæde, formåede at få publikum til at synge og "vibrere" i hele kroppen til de gode rytmer.

Det var så godt at vi synes det bør følges op, og da vores ø har ry for at være foreningernes Ø er det nærliggende at stifte en "Musik og Sangforening" eller hvad man nu kan kalde den. Man kunne mødes, synge og spille uden ambitioner om for højt niveau, men bare have en glad aften med glade mennesker.

Der er intet der som sang og musik forener mennesker uanset etnisk, kulturel, social baggrund.

Synes du som os, at det er værd at arbejde videre med, må du meget gerne gi en kommentar, så kan vi set om det er et ønske andre deler med os. Er svaret ja, finder vi tid og sted for et fællesmøde og måske stiftelse af en ny forening.

Og så vil jeg lige pointere, at vi har en formidabel sangaften i Præstegården ca. en gang om måneden hvor vi sammen med Pia Dahl synger og får gode fortællinger om de sange der er på programmet. Det er derfor vigtig at fortælle at forslaget om en ny forening ikke skal konkurrere med Pia Dahl, men være et supplement.

Ser frem til at høre fra jer.

Lis Hummel

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.