Jul i Bogø Mølle 3 - prikker af lys

Af Alis Graversen
13. november 2018 12:26


Jul i Bogø Mølle 3 - prikker af lys
Det bliver ekstremt sjovt, ekstremt hyggeligt, ekstremt anderledes, ekstremt skørt, ekstremt rørende og ekstremt koldt, når teatertruppen ”Alis og de andre” igen spiller ekstremteater i Bogø Mølle.
Prikker af lys
Dette års forestilling hedder ”Jul i Bogø Mølle 3 – prikker af lys”. Det henvender sig både til børn og voksne. Stykket handler i år om krig, kærlighed, de andre (Mønboerne), nisser der hjælper og andre dagsaktuelle emner. Vi håber, at der i år også er mønboer, der har lyst til at se stykket, da de spiller en vigtig rolle i stykket.

Det ekstreme koncept
Ekstremteater er et særligt dogmekoncept, som er udviklet af teatergruppen ”Alis og de andre”. De opfører alle deres teaterstykker under ekstreme forhold så som kulde, dårlig belysning, autentisk lyd og meget lidt plads. Konceptet er et opgør med overfladiske mainstream forestillinger fyldt af kosmetiske effekter og er udviklet overvejende på grund af pengemangel. Overskuddet (hvis der må blive et sådan) fra forestillingen går til møllens bevarelse.

En moderne vaudeville
”Jul i Bogø mølle 3 – Prikker af lys” er en vaudeville. Johan Ludvig Heiberg bragte en nytolkning af begrebet vaudeville til Det Kongelige Teater i form af lystspil, hvori dialogen blev afbrudt af sange til populære melodier. ”Alis og de andre” har i deres tolkning af vaudevillen bibeholdt det lystige og en dialog, der bliver afbrudt af sange til populære melodier og dertil tilføjet en absurd og inkongruent form for humor. Og så er vaudeville blevet til vaudeile, som betyder øens stemmer.

Tid og sted:
Bogø Mølle
Fredag den 14. december kl.19
Søndag den 16. december kl. 13 og kl.17

Entre: Voksne: 50 kr., Børn 25 kr.

Overskuddet går til Bogø Mølles bevarelse.
Billetter kan købes i Bogø Brugs.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.