Den svære to´er - Jens Linnet er klar.

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
15. november 2018 17:53


Jens Linnet med første udgave af ”Potente desserter – en sund rejsning på 14 dage”. Foto: Andreas Luskus
Den store succes med kogebogen ”Sundt blodtryk – på 14 dage” er nu på vej til at blive fulgt op med den ”svære to´er” – som næsten alle succesforfattere har svært ved. Det fortæller Jens Linnet i et eksklusivt interview med ”Alverdens Nyheder” hjemme i hans nyetablerede og veludstyrede fitness-rum i kælderen på Ålborgvej, hvor de forkromede maskiner vidner om hans store passion for det kropslige velvære.
”Sundt Blodtryk på 14 dage har været en meget stor succes” fortæller livlægen, mens han byder på en velvoksen grøntsagsjuice-sjus, som bl.a. består af tomater, stærk pebersovs og en betydelig mængde blodtryksregulerende, men indtil videre hemmelig, fortyndervæske. ”Det har vist sig at man kan ordinere bogen på recept og det er ganske forbavsende så mange forskellige sygdomme den kan ordineres imod – så lægehuset har måttet rekvirere 3 hele paller med bogen, bare for at følge med”.

Af konkrete eksempler på den helbredende virkning nævner Jens Linnet et eksempel, hvor han kunne ordinere en behandling til en lokal murermester bestående af en enkelt indsprøjtning med Fresenius Kabi – Ceftriaxon – og så et indkøb af 200 eksemplarer af sin bog. Murermesteren havde fået pådraget sig en kønssygdom efter et arbejdsophold i Polen, – og netop indkøbet af de 200 eksemplarer var så effektiv en kur at Jens Linnet kunne anbefale at murermesterens kone ikke blev inddraget i behandlingen – hvilket ellers er kutymen.

Men som altid er det jo ”den svære to´er” der så presser på – men her er Jens Linnet meget fortrøstningsfuld: ”Jeg er i research-fasen og samler sammen til bogen med arbejdstitlen ”Potente desserter – en sund rejsning på 14 dage”, fortæller han med stor entusiasme. ”På samme måde som ”Sundt Blodtryk” er det noget alle familier kan få gavn og glæde af – og det er retter der virker, garanteret”.

Han fortæller at alle retter udvikles og afprøves med saglig og lægelig grundighed, bl.a. af ham selv og et testhold af mere eller mindre frivillige prøvepersoner. Identiteten på testholdet er naturligvis hemmeligt, men en tidligere blikkenslager, som deltog i testen af desserten ”Les Canne curvilinéare avec Peche”, beskriver virkningen som at gå fra ½” med indvendigt gevind til 2½” galvaniseret – i 4 dage, men han tog også 3 gange af desserten – bemærker Jens Linnet.

Aktuelt er Jens Linnet næsten på vej mod det sydfranske – nærmere bestemt munkeklosteret Suffocant i vindistriktet Rail omkring Nimes. Her skal han og hans hustru arbejde med potente hedvins-desserter og især glæder han sig til at få adgang til klostres middelalderopskrift på den mere end 700 år gamle højpotente dessert kaldet for ”Tension Artérielle de inférieur Moyens”, udviklet af Prior og alkymist Gastron Dingdonggyrd, hvori der bl.a. indgår legeret muskatblomme, knust ametyst og transsylvanske pinjekogler. ”Det bliver vildt spændende at se om den kan omsættes til det moderne køkken – men også at afprøve effekten af en så gammel, berømt og helt original opskrift” slutter Jens Linnet.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.