Info- og dialogmøde omkring "Skulptursporet"

Af John P. , Skulptursporsgruppen
28. november 2018 17:34


Kom til Info- og dialogmøde omkring "Skulptursporet"
I forbindelse med projekt "Skulptursporet" foreligger der et udkast til en projektbeskrivelse - og der indkaldes derfor til et dialogmøde for - og med - alle interesserede.

Dialogmødet afholdes torsdag den 6. december kl. 19.00 - i forsamlingshuset.

Skulptursporet´s ide er at skabe en række granitværker/skulpturer omkring temaet Frihed & Fællesskab og i forbindelse med Bogø´s 250 år for løskøbelsen. Hver skulptur skal skabes/hugges "på stedet" - og gerne i lokale sten/blokke og gerne på steder, der har udsyn, er i nærheden/forbindelse med eksisterende gå-ruter/stier og/eller ligger godt ift. turisme/offentlig færdsel.

Hver sten skal helst være på min. 1½ x 1½ m. (men jo større desto bedre) så kunstnerne har noget at arbejde med - og til hver sten/værk/kunstner knyttes der en lokal "kunstdialoggruppe", som dels skal være med til at inspirere - men også til at hjælpe kunstneren, hvis det er nødvendigt.

Projektet forsøges hovedfinansieret via puljer - primært Statens Kunstfond - men alle muligheder vil blive undersøgt.

Se/læs mere på portalen :
skulptursporet.bogø.eu

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.