Julefrokost i Bogø Mandeloge

Af Brødrene , Bogø Mandeloge
15. december 2018 11:37


Henrik - en wannabe Bogøer. Foto: Bror Bo Svane Møller
Fredag aften havde 3 "anarkist-brødre", uden om de 3 tydeligt fornærmede "gammelsmølf-brødre", inviteret til julefrokost i Bogø Forsamlingshus. 28 raske brødre var mødt frem.
Der blev selvfølgelig serveret traditionel julefrokost med alt hvad dertil hører. Maden blev leveret af vores lokale Café Stalden og var, som altid når maden leveres derfra, en fornøjelse at sætte tænderne i.

Der blev sunget fællessang, på opfordring af John P., og brødrene forfattede også deres egen sang, som lystigt gjaldede i det hyggelige gamle forsamlingshus. Derudover blev der spillet "rejsningsbanko" med fine øl-præmier - med undtagelse af den "glutenfri bastard" af en øl der havde sneget sig ind i præmieregnen. Hovedpræmien var en stor lyserød bamse der blev vundet af Henrik - en wannabe Bogøer fra storbyen...

Tak til Andi, Marc og Kim D. for at trodse "de sure gammelsmølfer" og arrangere en hyggelig julefrokost - mon ikke i 3 har skabt en tradition i logen...





Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.