Nyt hold i klubben: VI RYKKER SAMMEN

Af Lars Graversen , Bogø Fitness Klub
23. december 2018 08:31


Nyt hold i klubben: VI RYKKER SAMMEN
Hvad: 12 ugers træningsprogram styrke, kondi, kost og fællesskab.

Kondi: Et individuelt bikingprogram, hvor intensitet og sværhedsgrad øges langsomt. Vi rør os i fællesskab til god og motiverende musik.

Styrke: Inddelt i 3 ryk: 1. Kalibrering og langsom tilvænning til belastning af musklerne. 2. Kettlebelltræning og 3. individuelle træningsprogrammer i maskinerne med fokus på styrke.

Kost: Vi arbejder med et struktureret og anvendeligt kostprogram, der gør det lettere at opnå en sund livsstil i små ryk.

Fællesskab: Vi tror på, at det er nemmere og mere motiverende at opnå gode og vedvarende resultater, når vi gør det i fællesskab. Vi mødes derfor fysisk en gang om ugen, og derudover vedligeholder vi kontakten på facebook.
Der er mulighed for bodyscanningen en gang om ugen. Dvs. at du kan holde øje med udviklingen af din vægt og forholdet mellem fedt og muskler samt bodyage/kropsalder.

Hvem: Hvis du er i form, træner regelmæssigt og er tilfreds med din vægt, er du velkommen til at deltage for fællesskabet skyld, men træningen er i langt højere grad til dig, der ikke er i form, ikke træner regelmæssigt og/eller ikke er tilfreds med din vægt.
Alle er velkomne uanset køn, alder og form.

Hvor: Vi mødes i Bogø IF’s Klubhus første gang. Træningen vil finde sted i Klublokalet, Fitness Centeret og bikinglokalet.

Hvornår: Onsdag kl.18.30 til kl.20.00. Vi mødes første gang den 9. januar 2019.
Vi træner i cirka en time. I skal derudover regne med at træne selv 3 x 15 minutter om ugen.
Medbring indendørs træningstøj- og sko.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig og foregår til Nina Sønderskov Suensen på Messenger eller sms tlf.: 25376755, Vi har brug for jeres FaceBooknavn, herefter vil I blive tilkoblet vores side og modtage mere info, inspiration mm her.

Pris: Det er gratis for alle medlemmer i Bogø Fitnessklubben.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.