Bæredygtig og CO2-neutral opvarmning af Fangeøen Lindholm

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
2. januar 2019 16:17


Bæredygtig og CO2-neutral opvarmning af Fangeøen Lindholm. Foto: Erik Christensen
Dansk Folkepartis tænketank - kaldet for “Task-Force Lindholm” præsenterede ved partiets nytårskur på Vorbasse Kro, et forslag om at fangeøen Lindholm’s opvarmning bliver CO2-neutral ved selvskovning hos de internerede.
“En genial ide” udtaler Dansk Folkepartis Vordingborgkreds i en presseudtalelse “Når en fuldstændig håbløs og blødsøden menneskerettighedskonvention umuliggør en helt uopvarmet celle, er dette nok det næstbedste forslag”.

Forslaget går i al sin enkelthed ud på at det nuværende centralopvarmningssystem ikke udbygges, hvilket betyder at de 125 værelser ikke kan opvarmes til mere end 10 grader Celsius ved 0 graders udendørstemperatur - og alle fællesrum vil være uopvarmede.
“Ophold på Lindholm er tålt og midlertidigt og skal på ingen måde signalere wellness og herskabelighed” fremgår det således af forslaget, hvor det også pointeres at der ikke er angivet specifikke varmegrader for gratis boliger i nogen kendte fange-, flygtninge- eller menneskerettighedskonventioner.
Hver celle udstyres til gengæld med en lille kakkelovn, hvor de internerede kan fyre med selvskovet og - sanket brænde.

“Beregninger fra Klimarådets nye formandsskab viser at der er træ på Lindholm til 1 1/2 års forbrug, herefter vil øen være fuldstændig afskovet” fremgår det endvidere af task-forcens forslag - et forhold som også er til den positive side, idet det således vil være nemmere at holde øje med de interneredes færden fra det centralt placerede vagttårn som vil være konstant bemandet med 2 af de 6 udstationerede og svært bevæbnede politibetjente - foruden at øens herlighedsværdi naturligvis vil falde betragteligt.

Af Vordingborgkredsens pressemeddelelse fremgår det endvidere, at man er helt klar over at selvskovning kan være udfordrende for de internerede, når de ikke på nogen måde må eje eller besidde skarptslebne våben - som f.eks. økser, men som det fremgår af pressemeddelelsen ligger løsningen lige for: “Lindholms centrale og store gasforbrændingsovn udstyres med et par bænksæt, hvor de internerede kan sidde sammen og få varmen - det er jo en meget effektiv løsning - og som også tidligere i verdenshistorien har vist sig at være en effektiv metode i forhold til uønskede individer”.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.