Penge for gode ideer - Møns Bank uddeler legater på generalforsamlingen den 20. marts 2019

Af Møns Bank
6. januar 2019 08:17


Møns Bank uddeler legater på generalforsamlingen den 20. marts 2019
Har du en god ide - så har banken pengene

Møns Banks Jubilæumsfond støtter projekter indenfor sport og kultur, som ellers ikke har mulighed for at blive gennemført.

- Vi ønsker at hjælpe projekter på vej, som er til glæde for så mange som muligt i bankens nære områder, herunder især Vordingborg, Faxe og Næstved kommuner, siger fondens bestyrelsesformand Peter Ole Sørensen.

Jubilæumsfonden har især et godt øje til projekter for børn og unge, men i øvrigt kan alle søge fonden.

- Det kunne fx også være til udendørs skulpturudstilling, Masterclass undervisning på musikskole eller en miljødag, fortsætter Peter Ole Sørensen. Jeg kunne nævne mange flere eksempler, men vi vil hellere overraskes af kreative ideer.

Sidste år uddelte fonden 30.500 kr. til fem projekter.

Ansøgninger skal sendes til Susanne B. Jensen på sbj@moensbank.dk senest den 3. februar 2019 - og har bedst chance for at blive imødekommet, hvis de er gennemarbejdet og redegør for projektets idé, handlingsplan, omfang, budget og tidsplan.

Bestyrelsen består foruden af Peter Ole Sørensen også af Brit Hindborg Skovgaard og Pia Dahl.

Yderligere oplysninger:
Marketingchef Susanne B. Jensen
tlf. 55 86 15 16

Kilde: moensbank.dk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.