Stor tilslutning til nyt hold i Fitness Klubben

Af Lars Graversen , Bogø Fitness Klub
10. januar 2019 17:15


Stor tilslutning til nyt hold i Fitness Klubben. Foto: Lars Graversen
Det nye hold i Fitness Klubben ”Vi RYKKER sammen” er kommet godt fra start og er nu helt fyldt op. Onsdag aften mødtes alle for første gang og blev introduceret til forårets aktiviteter.
De 16 medlemmer af klubben skal de næste 12 uger være aktive med styrketræning, konditræning, kostvejledning og forhåbentligt samtidigt have et godt fællesskab.

Ud over træningen og kostvejledningen er der mulighed for bodyscanningen en gang om ugen. Dvs. at man kan holde øje med udviklingen af sin vægt og forholdet mellem fedt og muskler samt måling af bodyage/kropsalder.


Foto: Lars Graversen

Tilbuddet om bodyscandning gælder også klubbens andre medlemmer som får mulighed for at få taget målingerne i klubben flere gange hen over foråret.

Læs mere på Fitness Klubbens facebookside og hjemmesiden.

Med venlig hilsen
Lars Graversen, Formand
Tlf. 3025 3633

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.