Sukstorf Regnskab er nu på Bogø

Af KWP , Bogø Portalen
12. januar 2019 09:15


Lone Sukstorf. Foto: sukstorf.dk
Lone Sukstorf, indehaver af enkeltmandsvirksomheden Sukstorf Bogføring, har etableret virksomheden på adressen Smedestræde 7.
Lone beskriver firmaet på sin hjemmeside således:

"Sukstorf Bogføring v/ Lone Sukstorf er en enkeltmandsvirksomhed der har samlet mere end 10 års erfaring med at aflaste regnskabsafdelinger.
Bogholderiet har eksisteret som selvstændig virksomhed siden 2007 og har gennem årene stiftet bekendtskab med de forskellige regnskabsdiscipliner – her tæller både små og mellemstore samarbejdspartnere. Disse samarbejder har været udgangspunktet for Sukstorf Bogføring – glade og tilfredse kunder er nemlig til at regne med."

"Hos Sukstorf Bogføring får du et kompetent bogholderi med:
Orden
Præcision
Omhu"

"Sukstorf Bogføring er stolt medlem af FFB, som er en forening for freelance bogholdere. FFB er desuden et kvalitetsstempel for dig, der søger en ny bogholder."

Læs mere på Sukstorf.dk

Kilde: Sukstorf.dk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.