Lis Hummel er frivillig i Gigtforeningen

Af Gigtforeningen
26. januar 2019 12:36


Lis Hummel. Foto: Gigtforeningen
”Jeg vil rigtig gerne give noget tilbage.” Det er Lis Hummels motivation for at være frivillig i Gigtforeningen. Efter mange år med smerter i ryggen var Lis på legatophold på Gigtforeningens behandlingscenter Sano, og i dag flere år efter laver hun fortsat de træningsøvelser, hun lærte dengang, hver eneste morgen."
"For øvelserne lindrer smerterne og betyder, at Lis kan undvære rollator og kørestol. Som frivillig har Lis, udover at agere kasserer og web-opdatør, kastet sig over opgaven med at skabe lokal synlighed om arrangementer på Sydsjælland og Møn. En opgave, som hun netop har fået nye værktøjer til at varetage på et kursus i PR for frivillige fra hele landet. ”Jeg er glad for at være frivillig, og hvis jeg havde tiden, ville jeg gerne gøre endnu mere for at gøre gigtsagen synlig lokalt”, fortæller Lis.

Har du også lyst til at skabe lokal synlighed af arrangementer i dit område, så kan du læse mere her: gigtforeningen.dk/bliv-frivillig

Kilde Gigtforeningen på Facebook

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.