Grand Opening Night i Skånningen Swingerclub

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
1. februar 2019 15:25


Skåningen Swingerclub. Foto: Andreas Luskus
Den nystiftede ”Skånningen Swingerclub” - som er en underafdelingen af den mønske swingerklub ”Vulvas 4evr” – inviterer lørdag den 23 februar kl. 19.00 til ”Grand Opening Night” i Skånningens sauna og omklædningshytte. ”Et frisk initiativ, der atter engang viser bredden i Bogø´s foreningsliv” udtaler Palle Hansen fra Frisindsudvalget under Bogø Lokalråd.
Det er de meget fine forhold for både afklædning og sauna der har ansporet den mønske swingerklub ”Vulvas 4evr” til at starte ”Skaaningen Swingerklub” og dét sker med manér via en ”Grand Opening Night”, fortæller den mønske formand, svineavler Kurt Ploysen, fra ”Skovlystgård” i Borre.

”Vi starter op med et par glas bobler som Dagli` Brugsen sponserer og en dobbeltportion af ”Le Boing de Nuit” der er dr. Linnet´s mest potente dessert” fortæller Kurt Ploysen ”og for at skabe den helt rette stemning har vi inviteret Lydia Plankovic fra vores polske venskabsklub. Lydia er en kendt og skattet gæst i det danske swingermiljø med sine 124 velproportionerede, helt hårløse og gennempiercede kilo og hun vil være aftenens guide i et superprogram, hvor vi viser nogle af vores mest populære klubaktiviteter”.

Ideen til ”Skaaningen Swingerclub” opstod efter meldinger om de gode forhold på et planteavlermøde i Keldby fortæller Kurt Poysen - og da han en torsdag morgen fra en udkigspost i skovkanten, ved selvsyn så på den potentielle medlemsskare hos morgenbaderne blev swingerclubben stiftet.

På programmet er der f.eks. ”Gæt en diller”, hvor man med bind for øjnene skal befamle og gætte sig til ejermanden af Viagra-pumpede genitalier. Desuden den uhyre populære fælles mørkeleg ”Hovsa – hvem der”, men ifølge formanden bliver aftenens hovedaktivitet ”Kuske-legen”, der afvikles i den velopvarmede sauna.

”Som et helt særligt indslag vil der til ”Kuskelegen” være både danmarkspræmiere på den helt nye 2019-kollektion af erotiske piske fra Vordingborgfirmaet ”Svirp, Lace & Love” samt på Bogø` Dramklubs ”Swingerbjæsk”, hvor der foruden 8 erotisk stimulerende urter også indgår et hemmeligt receptpligtigt præparat – begge dele ser vi frem til i stiv spænding” slutter Kurt Ploysen med et forventningsfuldt smil.

Tilmelding sker på klubbens hjemmeside www.skaaningenswinger.nu og via en låneaftale med Klintholm Menighedsråds kirkebus, kan der tilbydes kørsel – også for kørestole – oplyser Kurt Ploysen til Alverdens Nyheder.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.