Bogøs “Rigtige” Mænd overrækker donation på kr. 23.000 til Anders Gundlach fra Kræftens Bekæmpelse

Af KWP , Bogø Portalen
8. februar 2019 19:53


Rasmus, Anders, Jesper og Kenneth. Foto: KWP
Fredag den 8. februar havde 3 af Bogøs ”Rigtige” Mænd sat Anders Gundlach fra Kræftens Bekæmpelse stævne i Dagli´ Brugsen på Bogø. Anledningen var, at Anders skulle have overrakt en donation. Donationen var lig med overskuddet fra salget af årets mandekalender. Donationen lød på kr. 23.000. Pengene er allerede overført til Kræftens Bekæmpelse.
Det hele startede som en sjov idé i vinteren 2018. Her blev flere af Bogøs flotte mænd enige om, at de ville ”starte et projekt”, til fordel for en god sag. Valget faldt på, at få trykt en kalender med lokale ”modeller”. Hurtigt efter den beslutning blev de første to billeder skudt af projektets fotograf Kresten Fjord. Efterfølgende gik projektet lidt i stå. Men sidst på året begyndte det igen at ulme. ”Modellerne” satte hinanden stævne i Bogø IF´s klubhus. Her blev der diskuteret hvorvidt projektet skulle realiseres, eller det skulle skrottes. Alle var enige om, at projektet skulle realiseres og, at de manglende billeder skulle skydes i løbet af bare 10 dage. Noget der gav Kresten sved på panden men ikke desto mindre lykkedes det.

Ligesom der var enighed om, at realisere projektet, var der enighed om, at et evt. overskud skulle gå til et godt formål. Igen var alle enige om, at Kræftens Bekæmpelse var en oplagt kandidat - og sådan blev det.

I dag var tiden så kommet til, at Hr. Februar (Rasmus Fugl), Hr. Maj (Kenneth Holm Nielsen) og Hr. Januar (Jesper Heien), på vegne af alle Bogøs ”Rigtige” Mænd, skulle overrække donationen til Anders Gundlach der arbejder for Kræftens Bekæmpelse og er bosat på Bogø.

Ulrik var selvfølgelig tilstede for at passe ”varehuset”, og kunne fortælle følgende historie. Et tysk ægtepar var kommet ind i butikken og havde noteret sig kalenderen. Ulrik fortalte om projektets tilblivelse og hvad det støttede. Straks gav ægteparret Ulrik 200 kr. i hånden med beskeden om, at han skulle overrække pengene til det gode formål.

Kalenderens sponsorer:
CoPrint
ARO Murer
Mads Multi
Dagli´ Brugsen Bogø
Bogø Portalen
Alle jer der købte kalenderen


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.