”Hair By Lücking” åbner tirsdag den 5. marts 2019 på Bogø - der afholdes reception mandag den 4. marts

Af KWP , Bogø Portalen
18. februar 2019 15:57


Heidi Lücking. Foto: Privatfoto
Heidi Lücking Møller åbner frisørsalon på Bogø den 5. marts. Heidi har en 4 årig frisøruddannelse bag sig. Den blev afsluttet i 2014.

Salonen bliver etableret på hjemmeadressen Bogø Hovedgade 96. Derudover oplyser Heidi, at hun ligeledes vil være udekørende. For derved, at servicere de kunder der har svært ved at komme til salonen.

”Salonen vil starte i vores indgang. Vi håber, at kunne få lov til, at bygge ud på et tidspunkt. Åbningstiden i forretningen kan variere afhængig af hvor meget udekørsel der bliver” fortæller Heidi.

De endelige åbningstider i salonen vil blive annonceret når de ligger klar.

Book tid allerede nu:
Der kan allerede nu bookes tider. Det gøres ved at kontakte Heidi på mobil 31 42 92 22 i tidsrummet mandag til fredag kl. 10.00-15:30 eller via mail hairbylucking@gmail.com.

Reception:
Der er reception mandag den 4. marts kl. 13.00-17.00 på Bogø Hovedgade 96. Her vil Heidi servere et glas bobler.

Heidi bor sammen med sin mand Andi og sammen har de sønnen Liam der bliver 3 år til maj. Derudover består familien af hunden Mila der er af racen Formel 1 – og som elsker alle store og små mennesker.


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.