Møde i Bogø Mandeloge - "Rigtige Brødre Bruger Gummi"

Af Storebror Jørgen, bror John, Ulrik og Gustav , Bogø Mandeloge
9. marts 2019 08:33


Møde i Bogø Mandeloge - "Rigtige Brødre Bruger Gummi"
Så er det atter tid til at brødrene skal mødes i Mandelogen - den 27 april 2019.

Denne gang er temaet ”Rigtige brødre bruger gummi” og det er tanken at vi skal arbejde lidt med lystfiskeriets mange glæder.

Vi starter ud med at kunne mødes fra kl. 13 – på Skånningen, med eget gummi og dertil hørende værktøj. Her kan der fiskes frit fra kyst og mole – inhaleres en pilsner og der vil blive tændt op i saunaen – så man kan få en tur i svedekassen (dog uden gummi).

Kl. 15 bliver der sat gang i lidt konkurrencer og øvelser – det er ”tørfiskeri” det handler om – og som altid vil der være fine præmier til det vindende hold.

Kl. 18.00 går det så løs i forsamlingshuset, hvor menuen står på ”Kogt torsk med hele svineriet” og så bliver der også et par sjove (!?) konkurrencer inden vi finder dagens vindere.

Hele herligheden koster 150 kr. Tilmeld dig før din bror via dette link

Vel mødt
Storebror Jørgen, bror John, bror Ulrik og bror Gustav.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.