161 Bogøere spiste hos hinanden til Running Dinner

Af KWP , Bogø Portalen
18. marts 2019 07:24


Morten er klar til at gæsterne ankommer i Forsamlingshuset. Foto: KWP
I ulige år arrangeres der Running Dinner på Bogø. Folkene bag er Running Dinner Master John P. og hustruen Helle.

Det hele begyndte da Helle og John for mange år siden boede i Esbjerg området. Her begyndte de at arrangere fællesspisninger i nabolaget og på vejen de boede på. Da de så flyttede til Bogø ”forfinede” de konceptet og Running Dinner blev skabt og var fra første arrangement en succes.

I år var der 17 forrets- og hovedretsværter. Det værterne ved er, at der kommer 8 personer og banker på døren til et aftalt tidspunkt. Hvem de er vides først når døren åbnes. Når de 10 har spist forret sammen åbner forretsværterne en kuvert der tidligere er udleveret af Running Dinner Masteren. I kuverten ligger et brev der fortæller hvor de 10 skal indtage hovedretten. Og så er det afsted til de nye adresser hvor hovedretsværterne venter. Igen ved ingen af dem hvem der banker på døren. Men det er selvfølgelig ikke de sammen personer ”man” spiste forret med.

Når hovedretten er indtaget sætter alle retningen mod Forsamlingshuset. Her er kaffen klar sammen med de mange kager der er indleveret af frivillige kagebagere på dagen.

Efter kaffen kunne John P. byde velkommen og så blev festen for alvor skudt i gang da Bogøs ”husdiskjockey” Morten satte gang i festen. Der blev danset til kl. 2 om natten og så var det tid til at sige tak for denne gang.

Søndag formiddag mødtes frivillige i Forsamlingshuset og ryddede op.

Og sådan arrangerer ”man” en fest med 161 deltagere...

Tak for festen til Helle og Running Dinner Master John P., værterne, kagebagerne, dem der ryddede op og alle jer andre der deltog og gjorde det til en fest. Mon ikke der er mange der allerede nu glæder sig til 2021...

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.