Kom og mød en verdensmester - Jeanette Ottesen

Af Johnny Jensen , Bogø IF Motion
25. marts 2019 13:54


Jeanette Ottesen. Foto: Pressefoto
Kom og mød en verdensmester, Jeanette Ottesen, torsdag den 25. april kl.19.00 - Danmarks mest vindende svømmer nogensinde.

Jeanette Ottesen er en dansk elitesvømmer der har opnået at blive verdensmester, europamester og OL medaljetager. Med sine 50 internationale medaljer er hun den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensatleter.

Lige nu træner Jeanette op til sit femte OL og det er helt eksklusivt at Bogø har fået plads i hendes kalender.

Jeanette kommer til Bogø for at fortælle om træningsprincipper, motivation samt viljen til at nå sine mål på en spændende og gribende måde med indblik i hendes egen verden. Vi skal også høre om den mørke side i hendes karriere "tre år i helvede" misforstået hård træning.

Jeanette vil dele ud af sin viden og erfaringer til alle på Bogø som har lyst til at høre hende fortælle. Du har nu en unik chance for at møde et verdens ikon inden for sporten.

Jeanette glæder sig meget til at møde alle os på Bogø.

Arrangementet er gratis for alle. Ingen tilmelding.

Arrangementet er blevet til i et unikt samarbejde imellem Bogø Fitness, Bogø Lokalråd, Bogø IF, Bogø Kostskole og Idrætsefterskolen Grønsund.

Det hele foregår på Bogø Kostskole i den nye tilbygning Torsdag den 25. april kl. 19.00 - 21.00.

Der vil være et kort pause midtvejs hvor 8.X sælger vand og kage. Støt dette salg så 8.X kommer tættere på deres drøm om en rejse til en storby i Europa.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.