Kære brugere og misbrugere af de grønne cykler

Af Kjeld Sørensen , Bogø Lokalråd
30. marts 2019 07:31


Foto: Kjeld Sørensen
I den tid vi har haft de grønne cykler har vi haft en fornemmelse af at dem der brugte dem (for en stor del unge mennesker fra skolen) har været glade for ordningen, cyklerne har i hvert fald været flittigt brugt til transport fra og til idrætshallen og om sommeren til og fra Skåningen. Vi er rigtig glade for at cyklerne bliver brugt, og har intet ønske om at forhindre nogen i at bruge dem.
MEN !
Flere gange i løbet af året har vi måtte skifte store dele af cyklerne ud, da de var blevet groft misbrugt, i et par tilfælde direkte trampet på og ødelagt. Det er bare så ærgerligt at en god ordning måske ophører fordi nogle få ikke kan finde ud af at opføre sig anstændigt.

Vi overvejer seriøst at opgive ordningen, hvis det fortsætter.

Vi synes cyklerne er for alle, og alles ansvar.

Pas nu på dem, rejs dem op hvis de ligger og flyder, råb til dem der kører to på dem, vær med til at den gode ide bliver ved med at være der.

Mvh Kjeld


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.