Vi rykker igen

Af Nina, Alis og Lars , Bogø Fitness Klub
22. april 2019 15:06


Vi rykker igen
Vi rykker igen

Med endnu et træningsprogram i Bogø Fitness Klub.

”Vi rykker sammen” holdet fortsætter i en forårsudgave, som henvender sig til både nye deltagere og til dem, som har gået på vinterens hold. Vi har fokus på at blive stærkere, vi arbejder både med kondi og styrke.

Kondi: Et individuelt bikingprogram, hvor intensitet og sværhedsgrad øges langsomt. Vi rør os i fællesskab til god og motiverende musik.

Styrke: Vi arbejder primært med kettlebells, men der er også mulighed for at arbejde med individuelle træningsprogrammer i maskinerne med fokus på styrke. Hvis vejret er godt, tager vi kettlebellene med ud på græsset og træner.

Kost: To af dagene taler vi om sund og energigivende kost efter træningen og introducerer små kostændringer, der kan gøre en forskel. Der vil være små smagsprøver som passer til dagens tema. Kostdage: 15/5 og 12/6 2019

Fællesskab: Vi tror på, at det er nemmere og mere motiverende at opnå gode og vedvarende resultater, når vi gør det i fællesskab. Vi mødes derfor fysisk en gang om ugen, og derudover vedligeholder vi kontakten på Facebook. På facebooksiden kan du finde vores kostråd og opskrifter samt træningsprogrammerne.
Der er mulighed for bodyscanningen en gang om ugen. Dvs. at du kan holde øje med udviklingen af din vægt og forholdet mellem fedt og muskler samt body age/kropsalder.

Hvem: Hvis du er i form, træner regelmæssigt og er tilfreds med din vægt, er du velkommen til at deltage for fællesskabet skyld, men træningen er i langt højere grad til dig, der ikke er i form, ikke træner regelmæssigt og/eller ikke er tilfreds med din vægt.
Alle er velkomne uanset køn, alder og form.

Hvor: Træningen vil finde sted i Fitness Centeret og bikinglokalet.

Hvornår: Onsdag kl.18.30 til kl.20.00. Vi mødes første gang den 24/4 2019 og kører frem til og med uge 25 19/6 2019, dog ikke den 5/6 på Grundlovsdag. Programmet kører dermed over 8 uger.
Vi træner i cirka en time. I skal derudover regne med at træne selv 3 x 15 minutter om ugen.
Medbring indendørs træningstøj- og sko.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig og foregår til Nina Sønderskov Suensen på Messenger eller sms tlf.: 25376755. Vi har brug for jeres Facebook navn, herefter vil I blive tilkoblet vores side og modtage mere info, inspiration mm her.

Pris: Det er gratis for alle medlemmer i Bogø Fitnessklubben.

Vel mødt
Nina, Alis og Lars

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.