FESTLIGT MINDESAMVÆR OM KIM LARSEN SØNDAG D. 12. MAJ KL. 14 i Bogø Kirke

Af Menighedsrådet , Bogø Menighedsråd
29. april 2019 06:48


Nikolaj Andersen. Foto: Privatfoto
Den 30. september 2018 døde Kim Larsen. Et øjebliks stilhed indtraf, og mange mennesker blev berørt ved meddelelsen om hans død. Næsten alle voksne danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv - med glæde i sindet - sunget med på en eller flere af hans fine sange med de mundrette tekster og de enkle, smukke melodier. Kim Larsen kunne som ingen anden dansk kunstner begejstre sine landsmænd - fra unge til gamle.
Den 12. maj mindes vi den store kunstner, når musiker og pensioneret højskolemand, Nikolaj Andersen, fortæller om Kim Larsens liv og kunst, og vi synger et stort udvalg af hans kendteste sange. Velkommen til en festlig eftermiddag med fortælling og fællessang i lange baner.

GRATIS ADGANG

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.