Foredrag. 40 år på arbejdsmarkedet. Musik. Formidling. Ledelse. Og atter … musik!

Af Menighedsrådet , Bogø Menighedsråd
29. april 2019 14:38


Pia Dahl. Foto: Privatfoto
Pia begyndte at spille blokfløjte, inden hun kom i skole. Hun var på rejser med Radiopigekoret til Østeuropa
og andre lande i 1960`erne, - med sit blokfløjteorkester. Siden uddannede hun sig som blokfløjtespiller ved
Musikkonservatoriet i Århus og ved prof. F. Conrad i Tyskland.

Dermed blev blokfløjten fundamentet for hele Pia`s arbejdsliv og identitet. Men det er brødløst at være blokfløjtespiller i et lille land. Og blokfløjten har derfor også kun været et livsfundament men ikke en indtægtskilde som sådan.

Adjunkt. Musikskolelærer. Musikskoleleder. Generalsekretær. Studiechef. Kulturchef. Organist. 5 uddannelser: Diplomeksamen. Statsprøvet Musikpædagog. Cand. Pæd. Mus. Organist fra Kirkemusikskolen.
Herudover en toårig lederuddannelse fra tidligere Københavns Erhvervscenter. Altid med musikken og blokfløjten ”i baglommen”.

Et arbejdsliv i medgang og modgang, i glæde og kamp. Og det er ikke slut endnu. Pia går ikke på pension, - med en uddannelse fra 2011 er det naturligt at fortsætte ufortrødent. En privilegeret tilværelse, som Pia gerne vil dele, - blandet op med de sange fra højskolesangbogen, Pia holder mest af, og selvfølgelig indrammet af virtuos musik på forskellige blokfløjter.

Et foredrag som mange måske kan spejle sig i, - og som man kan blive glad og bekræftet af at lytte til.

Finder sted i Sognegården torsdag den 16. maj kl. 19.00. Gratis entré.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.