GENERALFORSAMLING 2019 IDAS VENNER

Af IDA´s Venner
3. maj 2019 08:15


Svend Aage Christensen. Foto: KWP
Som der er tradition for, indleder vi generalforsamlingen med et foredrag, og i år har vi inviteret Svend Aage Christensen fra Bogø Lokalhistoriske Forening til at tale.
I anledning af 250 året for Bogøs løskøbelse vil Svend Aage Christensen på let og underholdende vis tage os gennem emnet

Bogø Møn Falster 250 år til lands og til vands

Svend Aage Christensen tager udgangspunkt i nogle af de markante forandringer i vores område siden løskøbelsen fra Krongodset. Han tager os på en rejse gennem udviklingen af produktion, vareomsætning, transport, infrastruktur, undervisning, forvaltning, fest og fritid, som har været med til at definere området, som vi kender det i dag.

Som lokalhistoriker, anerkendt skribent og foredragsholder har Svend Aage Christensen gennem mange år arbejdet med at belyse lokalhistorie i Bogø Lokalhistoriske Forening. Han er webredaktør på foreningens hjemmeside, bogoehistorie.dk, som han selv har været en af de bærende kræfter i at opbygge. Der gemmer sig et hav af viden, som den interesserede i lokalhistorie kan bruge timer og atter timer på – og siden er virkelig et besøg værd. Man kan mærke, at her er en mand med et hjerte, der banker for lokalhistorie og formidling heraf.

Vi glæder os til at byde Svend Aage Christensen velkommen til generalforsamlingen torsdag den 23. maj kl. 19.00 på Café Stalden, Hougårdsbanke 5, 4793 Bogø.IDA´s Venner

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.