Støt Bogø Mølle - Få din virksomhed eller dit navn på en møllespån på væggen på møllen

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
11. maj 2019 07:43


Støt Bogø Mølle med en sponsorspån
Bogø Mølle mangler penge. Alle beløb modtages med glæde, men hvis man sponserer fra 1000 kr. og opefter, sørger møllens bestyrelse for at få produceret et lille messingskilt med sponsors navn indgraveret og fastgjort på en autentisk spån fra møllen. Sponsorspånerne med navne vil blive monteret samlet på en sponsorvæg og hænge på møllen.
Bogø Mølles bestyrelse kontakter her i maj måned virksomheder, der er tilknyttet Bogø i håb om at finde sponsorer, der vil støtte Bogø Mølle. Som alle ved, er en omfattende restaurering af møllen i gang. Restaurering er dyrt og til den grundlæggende restaurering søges midler fra fonde. Men restaureringen tærer voldsomt på møllens almindelige budget. Foruden de faste udgifter til forsikring, el og vand, har udgiften til ekstra entrepriseforsikring kostet, og der er fortsat mange mindre vedligeholdelsesudgifter i form af kalkning af vægge efter murerarbejdet, genetablering af el, fjernelse af byggeaffald og rengøring.
Hvis det går rigtig godt med at få penge på kontoen, kan bestyrelsen måske komme i gang med at få udskiftet de hårdt prøvede elinstallationer.
Når man siger ja til at sponsere et beløb får man udleveret et udfyldt og underskrevet sponsorbevis. Det kan hænges på væggen i en ramme – eller det kan indgå i firmaets regnskab. (Ideen til sponsorvæggen kommer fra Ole Breitenstein, en efterkommer af den seneste ejer af møllen.)

Bestyrelsen håber på mange medlemmer af Bogø Møllelaug igen i år.
Alle er velkomne til at sponsere – kontakt Lise, 40882912, Helle, 21602907 eller Vivian 21636245 for yderligere oplysninger. Vi glæder os til at høre fra jer!

Møllens bestyrelse

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.