Fællesspisning i Tærø Rundt teltet med Jakobsen koncert

Af Kokketeamet , Bogø Køkkenet
2. juni 2019 18:54


Jakobsen og Sjakket i Tærø Rundt teltet. Foto: KWP
Fredagen før Tærø Rundt, og for femte gang i streg, havde Bogø Køkkenet igen inviteret til Fællesspisning i Tærø Rundt teltet med efterfølgende koncert med Jakobsen.
Der blev serveret Porchetta med salat og BogøBrød. Lidt over 70 spiste med. Desværre valgte flere, at tage hjem inden koncerten grundet den "lange ventetid". Dem der blev fik ikke mindre end en forrygende koncert med Mønske Jakobsen, der havde medbragt sit band "Sjakket".

Normalt deler Sejlklubben og Portalen et evt. overskud i porten. Årets overskud blev dog sølle kr. 44,95 - så ingen deling denne gang. Vi glæder os i stedet over, at vi støttede BogøBrød, vores lokale Dagli´ Brugs og Jakobsen fik et spillejob. Og at det hele skete lige her på Bogø.

TAK til de mange frivillige der stiller op igen og igen og muliggør arrangementer som dette.

Se billeder her

Vi ses lige pludselig
Kokketeamet

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.