Sommersæson på Bogø Mølle

Af Bestyreslen , Bogø Møllelaug
2. juni 2019 19:39


Bogø Mølle med låg. Foto: Helle Bohnfeldt
Sommersæsonen står for døren. På Bogø Mølle starter den med National Mølledag søndag d.16. juni, hvor 108 møller over hele Danmark holder åbent.

Dikkedar åbner traditionen tro med musik kl. 14 -16. Kom og vær med og få en hyggelig eftermiddag.

Efter en del besvær håber vi på at påbegynde etape 2A her i juni. Bogø Møllelaug regnede med, at finansieringen var på plads med en ekstrabevilling fra Kulturstyrelsen på 201.474 kr. til asbestsanering af hatten. Men mod al forventning blev der kun bevilget 55.000 kr. Bestyrelsen arbejder på at få enderne til at mødes på anden vis.
Der er også søgt om finansiel støtte fra fonde til etape 2B, og den 23. maj modtog bestyrelsen tilsagn om 100.000 kr fra Fanefjord Sparekasses Fond! Bogø Mølle takker mange gange. Det er dejligt med lokal støtte.
Der er efterhånden afsendt 37 ansøgninger om støtte, og der er givet tilsagn fra 12 fonde. Et skridt frem, to tilbage. Det er vilkårene, bestyrelsen fortsætter og skal nok ende med at komme i mål.
Der kommer mange indbetalinger til medlemskab her i maj, og det er godt, men bestyrelsen håber, at alle, der har været medlemmer de forrige år, også vil støtte op om møllen i år, for hver indbetaling hjælper.

Hvis du ikke har været det før, så bliv medlem af Bogø Møllelaug, det koster 150 kr. om året. Se i den husstandsomdelte folder, hvordan du kan betale.

Mange hilsner fra Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.