Valgflæsk & Vælgermøde på Bogø blev et tilløbsstykke - se fuld video fra mødet

Af KWP , Bogø Portalen
4. juni 2019 07:42


John P. byder velkommen til Portalens vælgermøde i Bogø Forsamlingshus. Foto: KWP
"Intet folketingsvalg uden et vælgermøde - og da slet ikke uden valgflæsk". Citat John P.

Mandag den 3. juni havde Portalen, med John P. som primus motor, inviteret til vælgermøde i Bogø Forsamlingshus med mulighed for først, at indtage en gang stegt flæsk leveret af Stop42 på Farø. Ca. 50 personer havde valgt at tage imod det tilbud. Derudover dukkede yderligere ca. 20 publikummer op til selve mødet.

Efter spisningen var det tid til valgmødet. Efter en kort velkomst fra John P. fik hver af deltagerne i panelet 3 minutters taletid som indledning. Derefter var der en kort pause hvor der var mulighed for at summe og tale sammen over en kop kaffe. At bedømme efter lydniveauet gik snakken livligt. I pausen skulle politikerne udforme et skriftligt spørgsmål til en af de andre deltagere i panelet. Hvem der skulle stille spørgsmål til hvem var fundet ved lodtrækning. Spørgsmålene blev afleveret til ordstyreren der læste spørgsmålene op et ad gangen. Derefter fik den politiker spørgsmålet var stillet til 2 minutter til at svare i - og kandidaten der havde stillet spørgsmålet fik efterfølgende 1 minut til en replik på svaret. Derefter var der igen en kort pause inden deltagerne i afslutningsrunden fik 2 minutter hver til rådighed. Der blev også tid til, at publikum kunne stille spørgsmål til politikerne og spørgelysten var stor. Det hele sluttede med en åben dialog hvor politikere og publikum kunne udveksle synspunkter.

Borgmester Mikael Smed fik en afsluttende bemærkning der gik på, at det er vigtigt at der er lokale kræfter i Folketinget. Han opfordrede derfor til, at stemme personligt på de lokale kandidater. Den opfordring være hermed videregivet.

Følgende kandidater deltog i panelet:
Dansk Folkeparti, Kim Errebo
Venstre, Charlotte Bisserup Bechfeldt
Socialdemokratiet, Brian Bressendorff
Radikale Venstre, Katrine Olldag
Alternativet, Ulla Munksgaaard
Enhedslisten, Martin Graff Jørgensen
Nye Borgerlige, Jørn Rasmussen
Stram Kurs, Ingen tilmeldt
Kristendemokraterne, Eva Guldfred
Klaus Riskær Pedersen, Ingen tilmeldt
Socialistisk Folkeparti, Mogens Stig Møller
Liberal Alliance, John Axelsen
Konservativt Folkeparti, Ingen tilmeldt

Vi opfordrer alle til at bruge deres ret til at stemme til valget den 5. juni. På Bogø finder afstemningen sted i Bogø IF´s klublokale på Skovvangen 8. Der kan stemmes i tidsrummet fra kl. 8.00-20.00.

Se billeder her


Se/gense vælgermødet her. Video: Jakob Lindberg

GODT VALG


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.