Sankt Hans aften på Ida

Af IDA´s Venner
11. juni 2019 20:47


Foto: IDA´s Venner
Når sommeren er skønnest stikker vi igen til søs på vores traditionsrige båltur. Mens solen går ned og aftenmørket langsomt sænker sig over os, tøffer Ida stille af sted på Grønsund, og vi nyder udsigten til de grønne kyster med de mange blusende bål, og Farøbroen, som i baggrunden, tårner sig op som en fantastisk kulisse. Sankt Hans aften er skabt til hygge med familie og venner, og hvorfor ikke prøve en anderledes én af slagsen ombord på Ida?
Gitte Thillemann står for underholdningen, og det er tilladt at synge eller danse med, når hun - med guitar og sang - deler ud af sit rige repertoire af kendte danske sange og smukke viser. Også den smukke Midsommervise får vi sunget undervejs. En helt unik oplevelse kan vi garantere.

Vi sejler søndag den 23. juni kl. 20.00 fra Stubbekøbing og kl. 20.15 fra Bogø, og turen varer ca. 3 timer. Tag madkurven eller snacks med, drikkevarer købes ombord. Billetter kan købes på idasvenner.dk

Idas Venner er støtteforeningen til Bogø-Stubbekøbing Overfarten, der arbejder for at udbrede kendskabet til overfarten bl.a. gennem onsdagssejladserne, som Sankt Hans turen er en del af. Hver tur har forskelligt indhold, og der sejles hver onsdag hele sommeren. M/F Ida er med sine 60 år på bagen en veteranfærge og en attraktion i sig selv. Færgen er, hvis ikke den sidste, så i hvert fald én af de få, tilbageværende træfærger i ordinær drift i Danmark. Færgen transporterer hvert år ca. 27.000 passagerer over Grønsund og med næsten 8.000 cyklister, så er det ikke uden grund, at færgen kaldes ”cyklisternes motorvej”. Hele to internationale cykelruter og 2 ud af 9 nationale ruter samt flere regionale cykelruter gå via M/F Ida.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.