Matador i ord og toner

Af IDA´s Venner
4. juli 2019 07:49


Foto: IDA´s Venner
Det bliver en aften i nostalgiens tegn, og kræs for alle, som elsker TV-serien Matador, når Helle og Dynes Skovkjær - alias Toner af Guld, gæster M/F Ida med deres koncertforedrag ”Matador i ord og toner”.
Musikken, der indgår i TV-serien Matador, er et relativt uudforsket område, som Toner af Guld med stor entusiasme har kastet sig over. Tidens toner anført af Marguerite Viby, Leo Mathiesen, Lulu Ziegler og Ib Schønberg understreger stemninger af glæde, vemod, munterhed og drama. Det samme gør Rødes bryllups-optræden, de tyske soldaters traurige lieder samt indslag på Postgaarden af finkulturel karakter.

Toner af guld guider publikum på en musikalsk rejse fra 1929 – 1947, hvor genrerne er bredt repræsenteret med alt fra operette til revyviser og jazz. Numrene bindes sammen af små fortællinger om TV-succesen, musikken og perioden, og de integrerede fællessange afrundes på festlig vis af Konsulinde Holms sølvbryllupspoesi på ”Sølvstænk i det gyldne hår”.

Vi garanterer en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når M/F Ida stævner ud på onsdagssejlads den 17. juli kl. 19.00 fra Stubbekøbing og kl. 19.15 fra Bogø. Billetter koster 245 kr. og kan købes på idasvenner.dk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.