Præsentation af rapport om fritidsvaner og faciliteter

Af Vordingborg Kommune
9. august 2019 12:40


Præsentation af rapport om fritidsvaner og faciliteter
Er I også spændt på resultat af den omfangsrige undersøgelse, som vi har lavet sammen med Syddansk Universitet?
Så skynd jer at sæt et X i kalenderen mandag den 26. august kl. 19:00, hvor vi sammen med Syddansk Universitet præsenterer resultaterne for Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid og jer i DGI Huset i Vordingborg Solbakkevej 42-56, 4760 Vordingborg.

Udvalg for Kultur, Idræt og Fritid vil gerne inviterer jer med, når de selv skal præsenteres for undersøgelsernes resultater, da rapporten sammen med input fra jer, danner grundlag for det fremtidige arbejde inden Kultur, Idræt og Fritid.

Indtil den 20. september 2019 vil det være muligt, for alle foreninger og personer med interesse for området, at sende kommentar og ideer til Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid, på baggrund af undersøgelsernes resultater. Kommentar og ideer skal I sende til Kulturogfritid@vordingborg.dk
Vi håber så mange som muligt vil bidrage med input til, hvordan vi kan gøre fritidslivet attraktivt for endnu flere borgere, og gøre det stadig mere attraktivt for alle frivillige ildsjæle at fortsætte.

Af hensyn til forplejning skal I tilmelde jer til arrangementet senest den 20. august – Tilmeld jer her: vordingborg.dk/fritidsvaneundersøgelse

Vordingborg Kommune har i samarbejde med Syddansk Universitet gennem foråret og sommeren udarbejdet flere undersøgelser for at afdække borgernes kultur-, idræts- og fritidsvaner, foreningernes vilkår og frivilligt arbejde. Endvidere er en facilitetsundersøgelse fortsat i gang og forventes færdig lige efter sommerferien. Undersøgelserne skal anvendes til planlægning og udvikling af faciliteter og aktiviteter, som opfylder borgernes ønsker og behov.

Afdeling for Kultur og Fritid
Telefon: 55363636
Foreningsportalen@vordingborg.dk

Kilde: Vordingborg Kommune

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.