Bogø Portalens sten til løskøbelsesstenen

Af Bestyrelsen , Bogø Portalen
6. september 2019 12:30


Bogø Portalens sten til løskøbelsesstenen. Foto: Annette jersholm
Så kan Bogø Portalens bestyrelse præsentere vores sten til den nye løskøbelsessten.

Stenen er fundet i kassererens Annette Jersholms have, hvor hun befandt sig med rumpen i vejret for - helt usædvanligt for hende - at fjerne ukrudt under pæretræet. Hun er ellers oftest at finde på terrassen med et glas rosé.

Den hvide sten symboliserer, at alle projekter og ideer i Bogø Portalen starter med en blank side hvidt papir, hvor alle kan komme til orde, (hvis man råber nok op), brainstorme om alt, (måske bare en mild brise) - og få sine ideer, projekter, aktiviteter, events gjort virkelige som bogstaverne på et hvidt stykke papir.

Da vi jo lever i en meget digitaliseret verden, har stenen deltaget på et bestyrelsesmøde i vores lukkede facebookside, hvor den kvalificerede sig til projektet.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.